Can't log in

Have found Bugs? You can post it here.
euler_maskerony
Posts: 1
Joined: Sat Aug 28, 2021 2:21 pm

Just have created new account, but can't log in. I tried many times but with no result. Why?
boehmi
Posts: 267
Joined: Wed Mar 17, 2021 12:24 pm

euler_maskerony wrote: Sat Aug 28, 2021 4:12 pm Just have created new account, but can't log in. I tried many times but with no result. Why?
https://www.pokerth.net/viewtopic.php?p=1756#p1756

tl;dr: Reset your password. Make sure you don't block JavaScript. It is required to create the game account.
edwardwilhelm
Posts: 1
Joined: Thu Sep 09, 2021 12:57 am

I have the same problem. I just created an account but cant login in. I changed my password and still can't login. This is stupid.
boehmi
Posts: 267
Joined: Wed Mar 17, 2021 12:24 pm

edwardwilhelm wrote: Thu Sep 09, 2021 1:05 am I have the same problem. I just created an account but cant login in. I changed my password and still can't login. This is stupid.
See the answer above your post. This solved the problem for this user.

https://www.pokerth.net/viewtopic.php?p=1756#p1756
User avatar
OpsGame
Posts: 4
Joined: Mon Dec 05, 2016 12:00 am
Location: Stockholm/Sweden

I have the same problem...
Can log in to the board but when trying to access the game -->
I get :
Invalid login
Please check your username and password

Tried:
- Reset password in different browsers (Edge, Chrome, FireFox and Opera). Can still log in to forum but not internet game

What to do??
boehmi
Posts: 267
Joined: Wed Mar 17, 2021 12:24 pm

Can you try it again on a different PC or after switching off your antivirus/firewall. Something on your side blocks the JavaScript, which syncs the passwords between the forum and the game account.
User avatar
OpsGame
Posts: 4
Joined: Mon Dec 05, 2016 12:00 am
Location: Stockholm/Sweden

I have problems to access the game server with 'Guest Access' as well so I do not believe it has to do with some syncing... and after trying to reset pwd on my phone - I still have the same problem.
Tried to use other PC/Mac and other internet provider still same problem...
What can I try more?
User avatar
OpsGame
Posts: 4
Joined: Mon Dec 05, 2016 12:00 am
Location: Stockholm/Sweden

Did reset my router.... strange thing to reset.... but now I got it working

_THANX_
User avatar
OpsGame
Posts: 4
Joined: Mon Dec 05, 2016 12:00 am
Location: Stockholm/Sweden

Why I needed to reset router and access points I do not know but somehow that helped
B4ckBOne
Posts: 1
Joined: Wed Sep 15, 2021 5:30 pm

Hi, tried to login in the app and its not working.
So i tried changing the passwords around acouple of times.
Someone said it should contain one upper case char and a number.
So i avoided special chars and all.
Still could not make it work.
please advise.
Post Reply